Sudenpentutapahtuma Hapsu 7.5.2022

Kevään sudenpentukilpailujen ilmottautuminen on auki! Kisat pidetään lauantaina 7.5. Hämeenkyrössä. Vaikka puhutaan kisoista, on tapahtuma hyvin samanlainen kuin sudenpentujen puuhapäivät – kävellään vähän ja tehdään hauskoja tehtäviä, kai siellä jotain pisteitäkin tällä kertaa lasketaan.

Sudenpentujohtajia ei pääse paikalle, joten jotta saadaan supeja kisaan, tarvitaan nyt hieman myös vanhempien osallistumista ”saattajan roolissa”.

Ilmoittakaa 19.4. mennessä, alla olevalla Kuksa-lomakkeella, jos teidän sudenpentu on innokas lähtemään. (Kuksa-tuki: kalliomakikalle97@gmail.com) Laittakaa lisätietoihin, pääsisittekö itse mukaan saattajaksi, ja voitte laittaa myös Petrille whatsapp-viestin, jos pääsette saattajaksi. Saattajia tarvitaan 1-2, kahdestaan on aina kivempaa tietty mennä. Useampi siinä tapauksessa, jos lähteviä sudenpentuja on enemmän kuin seitsemän. Saattajan homma on seurata perässä ja katsoa ettei nyt ihan kamalasti eksytä.

LINKKI KUKSAAN:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=50445

Lippukunta maksaa tapahtumamaksun, sekä yhteisen bussikyydityksen tapahtumaan. Tapahtumaan on mahdollista mennä myös omilla autokyydeillä, jos saadaan kimppakyydit sovittua.

Osallistujien huoltajille luodaan 19.4. illalla whatsapp-ryhmä, jonka kautta hoidetaan tiedottaminen ja saattajahommien sopiminen.

Lisätietoja tapahtumasta:
Petri Leiponen
+358 40 7032363

sekä piirin sivuilta: https://hp.partio.fi/event/hp-hapsu-sudenpentukilpailu/

PS. huomatkaa myös kevätleiri 22.-24.4. Rajalassa :)

-Kalle ja Petri
kalliomakikalle97@gmail.com