Laivue

Harjun Veikkojen Laivue

Harjun Veikoilla on aktiivista laivuetoimintaa, jonka toiminnan tukikohtana toimii Näsijärven purjehdusseura. Laivueen käytössä on kaksi purjevenettä, Bettiina (Guy 27) ja Havella (Finn 26).

Toiminta

Kesäkaudella viikkopurjehdukset muodostavat perusrungon purjehdustoiminnalle. Kesän aikana järjestetään yleensä muutama viikonlopun mittainen retki, joilla päästään enemmän kokemaan veneilyä ja näkemään Näsijärveä uudesta näkökulmasta. Talvikaudella laivueen jäsenistö ylläpitää veneiden kuntoa, jotta veneily tapahtuu luotettavalla kalustolla tulevinakin kesinä. Laivuetoiminta on suunnattu kaikenikäisille Harjun Veikoille! Toiminnasta lisätietoa Harjun Veikkojen tiedoitteista sekä laivuevastaavalta Samuli Vornaselta (s.m.vornanen@gmail.com).

Kesäpurjehdus ilmoittautuminen

Viikonloppupurjehdus

Kalusto

Vasemmalla Havella ja oikealla Bettiina. Kuva kaudelta 2019.

Bettiina on jo vuosikymmenet palvellut Harjun Veikkojen laivuetta ja on tyypiltään retki/kisaveneen yhdistelmä. Makuupaikkoja on 4-5 hengelle.

Havella vihittiin käyttöön kaudeksi 2019 ja on näin uusi tulokas laivueen kokoonpanoon! Havella on tyypiltään retkivene, josta löytyy makuupaikkoja 4-5 hengelle.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä Näsijärvellä vesitoimintaa järjestävien lippukuntien  kanssa, joihin kuuluu Harjun Veikot, Niihaman Saukot, Näsijärven Kipinät sekä Tampereen Kotkien laivue. Yhteistyössä järjestetään iltapurjehduksia, kisoja, kokoontumispurjehduksia ja muita tapahtumia sekä edistetään partiopurjehduksen kehittymistä partiopiirin ja kaupungin tasolla.