Lippukunta

Materiaalipankit

Johtajien osio      Hallituksen osio

Lippukunnan esittely

Partiolippukunta Harjun Veikot ry on vuonna 1950 perustettu länsi-Tampereella toimiva poikalippukunta. Tällä hetkellä toiminnassa on mukana yli 190 jäsentä. Perinteisesti lippukunnan toimintaan ovat kuuluneet leirit, retket ja vaellukset. Lippukunta on mukana myös kilpailutoiminnassa niin kilpailemassa kuin järjestelyvastuussakin.

Harjun Veikoilla on kolme toimipistettä: Pispalan kirkko, jossa sijaitsee lippukunnan oma perinteikäs kolo, sekä kerhotilat Tesoman ja Lielahden kirkoilla.

Myös vesipartiointi on jo pitkään kuulunut lippukunnan toimintaan. Näsijärvellä veneillään Bettiina-nimisellä purjeveneellä. Kesäisin venettä voivat käyttää lippukunnan vartiot ja muut ryhmät. Syksyllä 2004 lippukunnassa aloitti toimintansa myös yksi venekunta.

Valkeekiven leirialue on ollut Haven retkeilykohteena jo reilut 40 vuotta. Valkeekivenlahdessa sijaitsevaa leirialuetta käyttävät myös Tesoman  Sinisiskot ja Harjusiskot. Alueella on kämppiä, sauna, kota, leirikirkko ja  keittokatos. Harjun Veikkojen leiritoiminta on ollut perinteisesti vilkasta. Omat leirit ja lippukunnan retket 3-4 kertaa vuodessa ovat toiminnan selkäranka jota vartioiden ja laumojen retket tukevat.