Tervetuloa Harjutunturin joulupukkipalveluun!

HARJUTUNTURIN PUKKIPALVELU AUKEAA LÄHEMPÄNÄ JOULUA! Seuraathan tiedotustamme pukkipalvelun aukeamisesta

Joulupukin vierailu on aattoillan kohokohta niin lapsille kuin  varttuneemmillekin joulun viettäjille. Perinteisesti punaiseen nuttuun ja valkoiseen partaan varustautuneet Harjutunturin joulupukit ehtivät 10-15 minuutin vierailunsa aikana kuuntelemaan juhlaväen kuulumiset ja mahdolliset laulu- tai soittoesitykset. Pukki ehtii myös ainakin aloittamaan lahjojen jaon ennen kuin Petterin kyyti taas kutsuu kuurapartaa matkalle seuraavaan osoitteeseen jakamaan joulun taikaa.

Harjuntunturin pukkipalveluun osallistuu 5-10 vapaaehtoista partiopukkia ja palvelun tuotoilla tuetaan partiolippukunnassamme lapsille ja nuorille järjestettävää toimintaa.  Kaikki joulupukit ovat selviä, kokeneita ja uskaltavat tarttua toimeen. Valitsemalla Harjuntunturin joulupukin mahdollistat hienon perinteen jatkumisen ja lukuiset ikimuistoiset hetket nuorille partiolaisille!

Alueemme on pääasiassa Länsi-Tampere: Pispala, Rahola, Saarenkärki, Tesoma, Ikuri, Lamminpää, Vuorentausta, Lielahti, Lentävänniemi ja Siivikkala

Joulupukin käynti Länsi-Tampereella kustantaa 50 euroa. Pukkivarauksen voit tehdä helposti oheisesta varauskalenterista. Takaamme pukkien riittävyyden kaikkiin kalenterin avulla tehtyihin varauksiin.  Soittamalla varauksen voit tehdä seuraavina aikoina:

17.12. klo 17-19, 0400511424
Muina aikoina yhteyssähköpostimme on: harjutunturi@gmail.com

 

Tiedustelut: 0400 511 424

Pukki ottaa yhteyttä ennen saapumistaan ja varmistaa, mistä mahdolliset lahjat otetaan.  Jos varauksenne mietityttää, voitte varmistaa sen ylläolevasta puhelinnumerosta. 

Pukkipalvelun varauskalenteri

Alapuolisessa kuvassa näet pukkipalvelun toiminta-alueet. Pyydämme valitsemaan alueenne mahdollisimman tarkasti osoitteen mukaan.

Personal information

Fields with * are required


Booking overview