Tervetuloa Harjutunturin joulupukkipalveluun 2021!

Joulupukin vierailu on aattoillan kohokohta niin lapsille kuin  varttuneemmillekin joulun viettäjille. Perinteisesti punaiseen nuttuun ja valkoiseen partaan varustautuneet Harjutunturin joulupukit ehtivät 10-15 minuutin vierailunsa aikana kuuntelemaan juhlaväen kuulumiset ja mahdolliset laulu- tai soittoesitykset ja esimerkiksi aloittaman lahjojen jaon.

Harjuntunturin pukkipalveluun osallistuu 5-10 vapaaehtoista partiopukkia ja palvelun tuotoilla tuetaan partiolippukunnassamme lapsille ja nuorille järjestettävää toimintaa.  Kaikki joulupukit ovat selviä, kokeneita ja uskaltavat tarttua toimeen. Valitsemalla Harjuntunturin joulupukin mahdollistat hienon perinteen jatkumisen ja lukuiset ikimuistoiset hetket nuorille partiolaisille jatkossakin!

Alueemme on pääasiassa Länsi-Tampere: Pispala, Rahola, Saarenkärki, Tesoma, Ikuri, Lamminpää, Vuorentausta, Lielahti, Lentävänniemi ja Siivikkala.

Joulupukin käynti kustantaa 60 euroa ja toivomme maksun kirjekuoressa vierailun yhteydessä. Pukkivarauksen voit tehdä helposti oheisesta varauskalenterista. Takaamme pukkien riittävyyden kaikkiin kalenterin avulla tehtyihin varauksiin.  Soittamalla varauksen vapaille ajoille voit tehdä seuraavina aikoina:

3.12. klo 17-19, 0400511424

Muina aikoina yhteyssähköpostimme on: harjutunturi@gmail.com

Tiedustelut aattona: 0400 511 424

Pukki ottaa yhteyttä ennen saapumistaan ja varmistaa, mistä mahdolliset lahjat otetaan, mutta toivoisimme teidän ilmoittavan tämän suoraan varauksen lisätiedoista.  Jos varauksenne mietityttää, voitte varmistaa sen ylläolevasta sähköpostista (suositus) tai puhelinnumerosta. 

5.12. EDIT: Vapautettu alueelle 5. aikoja klo 14:20-15:20 sekä 18:00 eteenpäin. Jos olit jo varannut alueelle ajan, varauksesi on täysin kunnossa ja pukki tulee aattona paikalle.

21.12. EDIT vapautettu muutamia aikoja sairastapausten takia. Pispalaan oli klo. 19:00 jälkeiset varaukset tyhjiä. Jos olet tehnyt varauksen silloin, teethän varauksen uudeslleen sähköpostilla tai puhelimitse!

Vielä on joitakin aikoja vapaina kaikille alueille ja varaaminen onnistuu!

Pukkipalvelun varauskalenteri

Alapuolisessa kuvassa näet pukkipalvelun toiminta-alueet. Pyydämme valitsemaan alueenne mahdollisimman tarkasti osoitteen mukaan.

Personal information

Fields with * are required


Booking overview