Kesän purjehdustoiminta

Kesäpurjehdukset 2020

Harjun Veikoille on kesälläkin ohjelmaa, nimittäin purjehdustoimintaa Näsijärvellä meidän kahdella purjeveneellä, Bettiinalla ja Havellalla. Purjehduksia järjestetään Jänissaaren satamasta viikoittain iltaisin eri ikäryhmille sudenpennuista lähtien. Lisäksi tiedossa on muutama viikonlopun mittainen purjehdusreissu hiukan kauemmas tutuilta vesiltä.

Aikaisempaa veneilykokemusta tai muita erityisiä varusteita ei purjehduksilla tarvita, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Purjehduksella on aina vähintään kaksi partion veneenohjaajakurssin käynyttä osaavaa johtajaa mukana.

Lippukunnan seikkailijaryhmille on mahdollisuus tulla veneilemään seuraavan aikataulun mukaan, ilman ennakkoilmoittautumista:

Ma 8.6. Klo 17.00-20.00 Pispalan seikkailijat
To 4.6. Klo 17.00-20.00 Lielahden seikkailijat
Ke 17.6. Klo 17.30-20.00 Tesoman seikkailijat

Sudenpentujen ensimmäinen iltapurjehdus on ti 16.6. klo 17.00-19.00, johon ilmoittaudutaan ennakkoon Hobbydeedin kautta.

Muiden viikoittaisten purjehdusten ajankohdat löytyvät Hobbydeed -palvelusta, jonka kautta purjehduksille myös ilmoittaudutaan. Ohjeet palvelun käyttöön löytyvät täältä. Samasta paikasta löytyy myös lisää tietoa purjehduksista.

Ensimmäinen viikonlopun mittainen purjehdusreissu järjestetään pe-su 26.6.-28.6. Reissu on tarkoitettu seikkailijoille ja tarpojille. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Lisätietoa reissusta ja ilmoittautumisesta löytyy Hobbydeedistä tapahtuman tiedoista.

Kesäpurjehduksista tiedottamista varten on luotu WhatsAppiin ryhmä, jonne purjehduksista kiinnostuneet ja heidän vanhempansa voivat liittyä ryhmään laittamalla viestiä allaoleville henkilöille.

Lisätietoa purjehduksista antavat:

Waltter Toiva, 044 2717771
Samuli Vornanen, 040 051 1424