Reissu sunnuntaina 15.5.2016 Lahdessa

Tämän vuoden Partioparaati järjestetään Lahdessa 15.5.2016! Harjun Veikot lähtee sankoin joukoin paraatiin, joten tule sinäkin! Lähtö tapahtumaan on sunnuntaina 15.5 kello 8.30 kauppakeskus Länsiportin pihasta. Menemme tästä omalla bussikuljetuksella Lahteen. Paluu siten, että olemme noin kello 16.30 takaisin samassa paikassa. Varusteena on partioasu ja sadevaatteet. Teemme ruuan paikanpäällä, mutta mukaan voi ottaa pientä evästäkin. Tapahtuman hinta on 10e. Tapahtumaan pitää ilmoittautua 4.5 mennessä sähköpostilla osoitteeseen samuli.harjunveikot@gmail.com. Ilmoita nimi ja vanhemman puhelin numero, lisäksi jos lapsellasi on ruoka-aineallergioita.

Lisätietoa, http://www.hp.partio.fi/reissu2016 tai Samuli Marjamäki, 0505741817

 

Muita lippukunnan tiedotettavia asioita:

Kaikki jäsenet paikalle Yrjönpäivän nuotioiltaan 25.4. kello 18.00 Valkeekivi!

Harjun Veikkojen lasten vanhempia pyydetään ilmoittamaan oma sähköpostiosoitteensa Lippukunnanjohtaja Markku Palomäelle (mo.palomaki@kolumbus.fi)

Kesäleiri 29.6 -3.7 Ilmoittautumislaput jaetaan pian!

Partio jatkuu syksyllä viikolla 35. Uusien jäsenten ilmoittautuminen on viikolla 34.

Seuratkaa Harjun Veikkojen tiedottamista www.harjunveikot.fi