HarjunVeikkojen perinteinen Rapaleiri 3-5.10.-2014 Torpalla

Rapaleiri 2014
Harjun Veikkojen perinteinen Rapaleiri järjestetään Torpan kurssikeskuksessa (Torpantie 29, 33450 Siivikkala) 3.-5.10.2014. Luvassa on hauskaa menoa kaikille lippukuntalaisille. Leiri alkaa perjantaina 3.10. kello 17.00 – 18.00 tapahtuvalla ilmoittautumisella ja majoittumisella. Sunnuntaina 5.10. päätämme leirin kello 13.00. Majoitus tapahtuu sudenpentujen osalta Torpan majoitustaloissa. Seikkailijat ja tarpojat nukkuvat ensimmäisen yön ulkona laavuissa ja toisen yön sisällä Torpan majoitustaloissa. Leirin hinta on 25 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Kaikkien leirivarusteet:
• aluslakana ja tyynyliina • pussilakana tai makuupussi • yöasu • partiohuivi • säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja jalkineet • lämmintä vaatetta (esim. fleece- tai villapaita sekä hanskat, villasukat ja pipo) • sadeasu ja kumisaappaat • vaihtovaatteita • pyyhe ja peseytymisvälineet • henkilökohtaiset lääkkeet • tasku- tai otsalamppu • puukko • muistiinpanovälineet
Seikkailijat ja tarpojat lisäksi mukaan
• rinkka tai iso reppu (mahdollistaa tavaroiden kantamisen) • lämmin makuupussi ja makuualusta (laavussa nukkuminen) • säänmukainen retkeilyvaatetus ja metsässä kävelyyn soveltuvat jalkineet • tulitikut (vesitiiviisti pakattuna) • muistiinpanovälineet ja aktiviteettikortti • pienet ensiapuvälineet (laastaria, ensiside tai vastaava)
Varusteet, joita et tarvitse laavussa, voit jättää majoituskämppään. Tavarat kannattaa pakata jo kotona kahteen kassiin. (Koskee seikkailijoita ja tarpojia)
Lisätietoa Samuli Marjamäki (sudenpennut) 050 574 1817 tai Kalle Kalliomäki (seikkailijat) p. 044 345 1777.
Ilmoittaudu lähettämällä alla olevat tiedot osoitteeseen samuli.harjunveikot@gmail.com, alaosa palautetaan täytettynä ilmoittautuessa ja samassa maksetaan leirimaksu. Ilmoittaudu pe 26.09.2014 mennessä.

Nimi:_____________________________ ___________________________ ilmoittautuu Rapaleirille 3.-5.10.
Olen sudenpentu: seikkailija: tarpoja: johtaja (= yli 15-vuotias):
Vanhemman puh. leirin aikana_______________________________________________________________
Jäsennumero (mikäli on jo):_________________________ _______________________________________
Ruoka-aineallergiat ja ”hyvä tietää”:__________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________
Vanhemman allekirjoitus:___________________________________________________________________