Varainhankinta – Vanha

Lippukuntamme toiminnan mahdollistavat avustukset ja varainhankinta. Toimintamme mahdollistavat taustayhteisömme Tampereen ev. lut. srk. ja  Tampereen kaupunki. Omatoiminen varainhankintamme muodostuu:

  • joulupukkipalvelusta
  • soppatykin  vuokraamisesta ja hernekeittomyynnistä
  • yrityksille järjestettävävistä metsähenkiseistä tiimipäivistä
  • tyttöjen ja poikien syyskisoista
  • Suomen partiolaisten adventtikalentereiden ja joulukorttien myynnistä

Avustustukset ja varainhankinta mahdollistavat laadukkaat ja ikimuistoiset elämykset lapsille sekä kalustomme ylläpidon.

Soppatykki, Tampere

Jo useamman vuoden ajan Harjun Veikot ovat tarjonneet mahdollisuutta ostaa soppatykillä tehtyä hernekeittoa yritysten markkinointitempaukseksi tai vaikkapa vaalimarkkinointiin Pirkanmaalla.

Omassa soppatykissämme valmistuu noin 200 litraa hernekeittoa, vuosien kokemuksella. Soppatykin tuotot menevät lyhentämättömänä aktiiviseen nuorisotoimintaan Länsi-Tampereelle.

Soppatykin vuokraaminen on myös mahdollista!

Tarjoamme soppatykkiä erittäin kilpailukykyiseen hintaan monen vuoden kokemuksella.

Toimitamme soppaa Pirkanmaan alueelle. Tarkista saatavuus ja pyydä tarjous spostitse harjun.veikotry@gmail.com tai soittamalla 046 5559331

Adventtikalenteri- ja joulukorttikorttimyynti

”Partiolaisten adventtikalenteri on kuulunut suomalaiseen joulun odotukseen jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Adventtikalenterin idea saapui Suomeen Ruotsista partiotyttöjärjestön johtaja Tessi Fazerin mukana. Kalenteria koristi tuolloin Ulla von Wendtin piparkakkutalokuvitus, ja kalenterin ensimmäinen luukku avattiin jo marraskuussa, sillä ensimmäinen adventti oli 30.11. Tämä piirre erottaa edelleen adventtikalenterin joulukalenterista.”

Adventtikalenterien myynti alkaa lokakuussa ja loppuu ensimmäiseen adventtiin. Kalenterimyynti on Harjun Veikkojen merkittävin varainhankinnan muoto ja siihen osallistuvat kaikki lippukuntalaiset.

Kalenterimyyntivasvaava:
Markku Palomäki, 050 0630221

Harjutunturin pukkipalvelu

Joulupukin vierailu on aattoillan kohokohta niin lapsille kuin varttuneelle jouluväelle. Harjutunturin joulupukin vierailuun mahtuvat jouluväen tervehdys ja mahdolliset laulu- tai soittoesitykset. Pukki ehtii myös  aloittamaan lahjojen jaon ennen kuin Petterin kyyti taas kutsuu matkalle seuraavaan osoitteeseen jakamaan jouluiloa.

Alueemme: Länsi-Tampere, Pispala, Rahola, Saarenkärki, Tesoma, Ikuri, Lamminpää, Vuorentausta, Lielahti, Lentävänniemi ja Siivikkala

Pukin käynti kustantaa 50 euroa. Ohjeet pukin tilaamiseen:
http://harjunveikot.fi/tervetuloa-harjutunturin-joulupukkipalveluun/

Yrityksille järjestettävät metsähenkiset tyky- tai tiimipäivät

Harjun Veikkojen uusin varainhankinnan muoto on yrityksille suunnatut metsäteemaiset +3 tuntia kestävät retket, ohjelmat tai kilpailut. Syksystä 2018 lähtien Harjun Veikot järjestää Valkeekiven leirikeskuksessa Siivikkalassa tai sovitusti myös muualla eräaiheisia toimintapainoitteisia tapahtumia 5-20 henkilön ryhmille. Tapahtumat voivat sisältää melontaa, kisoja, saunomista ja ruuanlaittoa (mm. loimulohta). Tapahtumiemme teemana pyrimme pitämään toimintamme kulmakivet:  luonto, hauskanpito ja yhdessä tekeminen.

Mikäli kiinnostuit ole yhteydessä:
Samuli Vornanen, s.m.vornanen@gmail.com, 0400 511 424