Kevättiedote 2021

Harjun Veikkojen kokoukset jatkuvat taas normaalisti keväällä 2021. Kokoukset alkavat Ma. 18.1.2021 eteenpäin. Tesoman ryhmät siirtyvät takaisin Tesoman kirkolle. Kokousaikataulut löytyvät omalta sivultaan: http://harjunveikot.fi/lippukunta/kokoontumisajat/

Seuraamme aktiivisesti alueellisia korona-rajoituksia ja tiedotamme jos tilanne muuttuu. Haluamme muistuttaa että partioon ei saa tulla jos lapsi on kipeänä. Kaikki kokoukset järjestetään ulkotoimintana, joten toivomme lasten pukeutuvan säähän sopivasti. Partion omat, alueelliset koronarajoitukset löytyvät sivulta:
https://hp.partio.fi/ajankohtaista/hameen-partiopiirin-alueelliset-tarkennukset-valtakunnalliseen-koronaohjeeseen/

Kevään koko lippukunnan yhteinen leiri järjestetään Laitikkalassa 26.-28.2.2021. Avaamme leirille ilmottautumisen pian ja etenemme leirin valmistelussa alueellisten korona-rajoitusten mukaisesti.
Seikkailijoille ja sitä vanhemmille järjestetää oma leirinsä, ”Riihitys”, 9.-11.4. Lempäälässä.

Joulumyyntikampanjamme sujui syksyllä eriomaisesti ja haluamme kiittää kaikkia myyntiin osallistuneita. Tuotot käytämme tänä vuonna Valkeekiven laiturien remontointiin, joten myynneistä jää selkeä jälki.

Mukavaa kevättä kaikille Harjun Veikoille toivottelee Harjun Veikkojen johtajisto!